“Ziua muzicii româneşti de altădată”, sărbătorită la Sibiu. Gabriel Dorobanţu, Mihai Constantinescu şi Carmen Trandafir, printre invitaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marina Voica, Alexandru Jula, Stela Enache, Gabriel Dorobanţu, Marina Florea, Mihai Constantinescu, Adrian Daminescu, Carmen Trandafir şi Daniel Iordăchioaie vin la Sibiu sâmbătă 30 noiembrie 2013, la invitaţia Casei de Cultură a Municipiului Sibiu pentru un concert de excepţie, un regal al muzicii uşoare româneşti.

Concertul va fi prezentat de Octavian Ursulescu şi va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor Sibiu, de la ora 18:00. Concertul va avea o durată de aproximativ de trei ore şi jumătate, fiecare dintre artiştii invitaţi aducând pe scenă cele mai cunoscute şi îndrăgite melodii din repertoriul propriu. 

 “Ziua muzicii româneşti de altădată” este un eveniment organizat anual de Casa de Cultură a Municipiului Sibiu şi ajuns anul acesta la ediţia a IV-a. Început în 2010, evenimentul i-a adus la Sibiu de-a lungul celor trei ediţii de până acum pe Mircea Vintilă (2010), Vasile Şeicaru (2011), Corina Chiriac şi Riff (2012). 

Biletele pentru concertul de sâmbătă pot fi cumpărate de la Casa de Cultură a Municipiului Sibiu (Parcul Tineretului, nr. 1 – fostul Teatru de Vară) sau în seara spectacolului, la intrarea în sala de spectacol, în limita locurilor disponibile în sală. Costul unui bilet este de zece lei, elevii, studenţii şi pensionarii beneficiind de reducere de 50% din preţul standard al biletului.

Vă mai recomandăm: 

Regal folcloric la Sibiu. Peste 600 de artişti vin la Festivalul Naţional de Folclor „Ioan Macrea”

Târgul de Crăciun din Piaţa Mare se deschide pe 22 noiembrie

SibiuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite