Zeci de americani şi englezi au făcut Revelionul la Hotelul de Gheaţă (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 20 de turişti englezi, francezi, americani, dar şi câţiva temerari români, au preferat să-şi petreacă noaptea de Revelion la „rece”, în ineditul Hotel de Gheaţă de la Bâlea Lac.

VEZI AICI GALERIE FOTO CU TURIŞTII STRĂINI LA ICE HOTEL

CITIŢI ŞI:

A început construcţia singurei biserici de gheaţă din România

Ice Hotel si-a deschis porţile pentru turişti, la Bâlea Lac (GALERIE FOTO)

Pârtiile de schi promovate prin sute de mii de pliante la Sibiu

Turiştii străini au ajuns la Bâlea Lac datorită agentiei de turism Untravelled Paths din Londra, sejurul petrecut în România cuprinzând mai multe repere interesante din câteva regiuni ale ţării.

Cu această ocazie, oaspeţii au avut parte de un tratament special, ce a cuprins , printre altele, un Welcome Cocktail, dar şi mâncăruri sofisticate de genul pecie afumată cu cremă de hrean, tartar de somon cu sos muştar, supă de morcovi cu crutoane, file de păstrăv prăjit cu sos olandez, legume de iarnă şi orez, file de porc cu ciuperci pădureţe, varză de Bruxelles şi chifteluţe de cartofi, compot de gutui, platou de brânzeturi, struguri şi nuci, asortate cu vinurile corespunzătoare provenite de la faimoasa cramă moldovenească „Lion Gri”.

Servire pe farfurii de gheaţă
O parte din preparatele ce au constituit această experienţă culinară de neuitat au fost servite pe farfurii şi platouri de gheaţă, iar pentru cocktailul de deschidere s-au folosit celebrele pahare de gheaţă.

image

După cina festivă, turiştii de la Hotelul de Gheaţă au continuat petrecerea de Revelion la binecunoscuta cabană Bâlea Lac, dar s-au reîntors în „palatul de cleştar” pentru a dormi pe imensele paturi de gheaţă, acoperiţi cu blănuri şi înveliţi cu pături speciale. Petrecerea Revelionului la Hotelul de Gheaţă a reprezentat o experienţă inedită, deosebit de interesantă şi memorabilă pentru toţi oaspeţii, mulţi dintre aceştia declarând la plecare că îşi doresc să revină la Bâlea Lac şi că vor povesti prietenilor despre extraordinara aventură trăită aici.

image

Grupul de turişti prezent zilele trecute la Hotelul de Gheaţă face parte din cei aproximativ 400 de străini ce, până la acest moment, şi-au făcut rezervare la „aventura de la Bâlea Lac”  pentru acest sezon prin Untravelled Paths.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro

Pentru ultimele noutăţi de la Sibiu, click pe imaginea de mai jos:

logo ads
SibiuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite