Zdob şi Zdub concertează diseară în Piaţa Mare a Sibiului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iubitorii de muzică rock sunt aşteptaţi diseară în Piaţa Mare din centrul municipiului Sibiu,  la concertul trupei Zdob şi Zdub, eveniment în cadrul Festivalului Internaţional de Teatru (FITS).

CITEŞTE ŞI:

Concert special organizat la Sibiu de Institutul Cultural al Ungariei

Amorphis lansează noul album şi la Sibiu

Concertul are loc în cadrul celei de a 18-a ediţii a FITS, cel mai mare festival al artelor spectacolelor din România şi al treilea ca importanţă din Europa, după festivalurile de la Edinburgh (Marea Britanie) şi Avignon (Franţa).

Intrarea la concert va fi liberă.

 În plus, pe 3 iunie, IRIS va concerta timp de o oră în Piaţa Mare, Voltaj - pe 4 iunie, iar în ultima zi a festivalului - trupa Vama.

Mai mult de jumătate din cele 300 de evenimente care vor avea loc în cele 60 de spaţii de joc dedicate FITS se vor desfăşura în spaţii deschise, în aer liber, pe bulevarde, în pieţele istorice, parcuri, parcări, chiar şi la Grădina Zoologică, în magazine, în Cetatea Cisnădioara şi chiar în tramvaiul care leagă Sibiul de Răşinari, după cum a precizat luni, într-o conferinţă de presă, directorul festivalului, actorul Constantin Chiriac.

În cele zece zile de festival (27 mai - 5 iunie), la FITS sunt aşteptaţi la spectacole o jumătate de milion de spectatori, zilnic, media fiind de 60.000 de iubitori de muzică, teatru, dans care savurează evenimente culturale de dimineaţa până noaptea.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite