Zbor cu peripeții de la Sibiu la Munchen. Avionul a făcut o escală fortață la Budapesta, după ce motorul a fost avariat de o pasăre

0
Publicat:

Pasagerii care urmau să ajungă de la Sibiu la Memmingen (München) au tras o spaimă zdravănă. La scurt timp după decolare, aeronava a fost nevoită să aterizeze de urgență la Budapesta, după ce o pasăre ar fi avariat motorul avionului.

Avionul a aterizat forțat la Budapesta după ce o pasăre a avariat un motor FOTO Shutterstock
Avionul a aterizat forțat la Budapesta după ce o pasăre a avariat un motor FOTO Shutterstock

Cursa Sibiu - Memmingen (München), era programată pentru 7,30. La scurt timp după decolarea de pe Aeroportul Intenațional Sibiu, pilotul a fost nevoit să ceară aterizarea de urgență, după ce și-a dat seama că avionul are probleme tehnice

„La decolare o pasăre a intrat la motorul aeronavei, fapt care a condus la aterizarea forțată a aeronavei pe aeroportul din Budapesta. Pasărea sau păsările au lovit motorul din partea stângă, unde s-a aprins o flamă și ne-am dat seama că ceva nu este în regulă. Ne-am speriat! (...) Au venit să verifice aeronava pentru a vedea dacă se poate continua zborul cu același avion, însă au ajuns la concluzia că nu este posibil. Au spus că va dura 3-4 ore pentru ca problema să fie rezolvată”, a declarat Claudia, unul dintre pasagerii aeronavei, potrivit Ora de Sibiu.

Pasagerii, printre care și mai mulți copii, au fost nevoiți să aștepte ore întregi pentru a ajunge la destinația inițială.

SibiuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite