VIDEO Super-spectacole în centrul Sibiului în deschiderea Festivalului Internaţional de Teatru (FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 20.000 de sibieni s-au aflat aseară în centrul Sibiului pentru a asista la evenimentele ce au inaugurat ediţia din acest an a Festivalului Internaţional de Teatu de la Sibiu.

CITEŞTE ŞI:

Bilete de 200.000 de lei la FITS

600.000 de euro pe zi. Cealaltă faţă a Festivalului de Teatru de la Sibiu

Pregătiri pe ultima sută de metri pentru Festivalul Internaţional de Teatru Sibiu

S-au pus în vânzare biletele pentru Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu

Spectacolele au început încă de la orele 17.00 şi au cuprins întreg centrul istoric. De la dansatoare şi muzicieni din Caraibe până la stegari medievali din Italia, sibienii şi turiştii au avut parte de toate.

Piaţa Mare a vuit vreme de o oră la concertul trupei Holograf, urmat de spectacolul bogat în efecte pirotehnice al germanilor de la Aktionstheater Pan.Optikum şi intitulat „Tranziţie”. În paralel, toate sălile de spectacole din Sibiu fost folosite la capacitate maximă, fiecare spaţiu găzduind câte un spectacol de teatru. Seara s-a încheiat cu un superb foc de artificii dasupra Sibiului.



Pentru ziua de astăzi nu rataţi spectacolul „Pierduţi în ceaţă”, de la ora 19.00, de la sediul Teatrului Radu Stanca, iar mâine nu scăpaţi spectacolele de dans de la Casa de Cultură a Sindicatelor, de la ora 21.00.

image
image

Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu este cel mai important festival anual de artele spectacolului din România şi al treilea ca amploare şi importanţă din lume. Cea de-a XVIII-a ediţie a festivalului are loc în perioada 27 mai – 5 iunie având ca temă "Comunităţi".

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite