VIDEO - Sibienii au stat la coadă să achite taxele şi impozitele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oamenii s-au îmbulzit din prima zi ca să achite dările către administraţia locală, la ghişeele de la primăria din Piaţa Mare şi la cele de pe Victoriei.

CITIŢI ŞI:

Sibienii pot plăti taxele şi impozitele începând de astăzi

Taxele şi impozitele locale se plătesc doar din 10 ianuarie la Mediaş

Aglomeraţie mare miercuri dimineaţă la sectorul în care se pot achita impozitele şi taxele locale. Zeci de oameni au aşteptat ordonaţi la coadă pentru a plăti taxele locale pentru anul în curs.

La intrarea în zona de achitare a taxelor este postat de câteva zile anunţul următor: „Impozitele şi taxele locale pe clădiri, teren şi mijloace de transport se încasează începând de miercuri, 5 ianuarie, la ghişeele din strada Brukenthal sau Bulevardul Victoriei sau la Oficiile poştale. Taxele judiciare, taxele extrajudiciare de timbru, taxele autorizaţii  şi amenzile se încasează începând de luni, 3 ianuarie, la ghişeele din strada Brukenthal sau Bulevardul Victoriei sau la Oficiile poştale”.

Conştiincioşi şi meticuloşi
Majoritatea celor care au mers să achite dările, au mărturisit că fac acest lucru pentru a scăpa de o grijă în aceste vremuri de criză. “Prefer să dau acum banii şi să beneficiez şi de reducere. Cine ştie ce o să mai fie peste o lună sau două. Aşa stau liniştit” a povestit Almăşan Tiberiu, un sibian care a achitat taxele şi impozitele pentru autoturismul personal şi locuinţă.

Sibienii care achită integral impozitul pe anul 2011 până la data de 31 martie, când se încheie primul semestru de plată, primesc o reducere de cinci procente. Programul ghişeelor este de la 8.00 la 15.15 de luni până joi şi vinerea de la 8 la 12.15.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro

Pentru ultimele noutăţi de la Sibiu, click pe imaginea de mai jos:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite