VIDEO Jean-Claude van Damme munceşte la Bâlea Lac. Starul belgian, din vârful munţilor: „Vreau să transmit dragostea mea României“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jean Claude van Damme filmează o nouă reclamă la Bâlea Lac FOTO Adevărul
Jean Claude van Damme filmează o nouă reclamă la Bâlea Lac FOTO Adevărul

Jean-Claude van Damme a revenit al Bâlea Lac, unde a filmat un spot pentru o marcă de bere. Starul a dat autografe, a hrănit câţiva căţei husky care apar, de asemenea, în reclamă şi s-a fotografiat cu admiratorii.

Jean-Claude van Damme a ajuns miercuri, 2 martie, la peste 2.000 de metri altitudine, la Bâlea Lac, acolo unde filmează o nouă reclamă pentru o companie producătoare de bere. 

Starul a făcut glume legate de felul cum pronunţă cuvinte româneşti, şi s-a arătat încă o data fascinat de frumuseţea locului, unde a mai filmat o reclamă şi în anul 2014. 

”Aveţi o biserică de gheaţă şi e un loc liniştit, dacă crezi în Dumezeu poţi să te rogi şi să-ţi găseşti liniştea. Am locuit acum câţiva ani în China şi acolo oamenii îşi văd de treaba lor şi sunt prietenoşi. Acelaşi sentiment l-am întâlnit şi aici, oamenii sunt primitori şi amabili, cu sufletul deschis. După ce termin aici o să mai revin, am câţiva prieteni în România şi o sa încerc tot felul de mâncăruri”, a spus van Damme. 

Acesta şi-a întrerupt câteva minute declaraţiile pentru a hrăni câţiva câini husky care apar de asemenea în reclamă. Nu a refuzat nici admiratorii care i-au cerut autografe sau l-au rugat să se fotografieze cu ei. 

”Vreau să transmit dragostea mea României. Şi datorită vouă am devenit ce sunt. Fără voi, fără dragostea voastră, pe bune, vedetele de cinema sunt nimic fără public. Şi fără echipele de producţie. Munca la un film se face în echipă, suntem o echipă şi eşti ajutat de oamni să arăţi bine pe ecran. Mulţumesc, România!”, a mai spus actorul.

Jean-Claude van Damme filmeaza o noua reclama la Balea Lac

Vă mai recomandăm: 

Mobila pictată în Sibiu care a cucerit clienţi din toată lumea: transformă o casă banală într-un adevărat muzeu

Într-un atelier din localitatea Cisnădioara, judeţul Sibiu, Mircea Ungurean (50 de ani), inginer de profesie, şi iubita lui, pictoriţa Oana Cerbu (34 de ani), au pus pe picioare o afacere de familie cu piese splendide de mobilier, pictate manual, care au cucerit clienţi din toată lumea.

Eroii de lângă noi: lecţia de viaţă a unui tânăr cu piciorul retezat care se pregăteşte pentru Jocurile Olimpice

În 2005, lui Mihăiţă Papară (36 de ani) i-a fost pur şi simplu retezat piciorul stâng, de la nivelul coapsei, într-un cumplit accident de circulaţie. Astăzi, pentru cei care-l cunosc şi pentru mulţi oameni din lumea întreagă, Mihăiţă este un adevărat erou. Şi-a învins handicapul şi se pregăteşte de participarea la Jocurile Olimpice.

Povestea lui Dinică, legendarul milionar din satul cu cei mai bogaţi oieri din România. Bun prieten cu Nicu Ceauşescu, casa lui a fost decor de film

Se spune că primul milionar al Sibiului, în anii de dinainte de Revoluţie, ar fi fost un bărbat din Poiana Sibiului, posesor al mai multor torcătorii de lână şi bun prieten cu Nicu Ceauşescu.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite