VIDEO-FOTO Relaxare în a doua zi de Crăciun la Sibiu – Turiştii au umplut pârtiile şi au încins grătarele

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foarte multi turisti au iesit pe partiile de la Arena Platos
Foarte multi turisti au iesit pe partiile de la Arena Platos

Vremea bună şi cele aproape 10 grade de afară i-au scos din camera pe turiştii veniţi să-şi petreacă Crăciunul în pensiunile din Mărginimea Sibiului. Pârtiile au fost pline, iar pe zăpadă s-au încins grătarele.

La Arena Platoş, pârtiile au fost pline de turişti dornici de relaxare, dar şi de mişcare menită să mai ardă din caloriile acumulate la mesele îmbelşugate de Crăciun. 

“E foarte bine, foarte cald, toată lumea să vină aici să se distreze. Am ales să venim aici pentru distacţie şi să luăm aer curat de la Paltiniş, de la munte. Acum ne revenim, mai ardem din calorii un pic, trebuie să ardem din sarmale, prea multe sarmale nu sunt bune”, a spus râzând Kitty Brădescu, o turistă venită la Păltiniş.

Nu au lipsit din peisaj nici grătarele puse direct pe zăpadă, mai ales că vremea a ţinut cu cei dornici să iasă la aer liber.

”Am pregătit o ceafă de porc de casă, crescut de casă. În aer liber e foarte fain, am prins o zi minunată de tot, soare, căldură, şi am ieşit să profităm un pic de timpul ăsta frumos”, a spus Ion Neagu, care a ieşit la grătar împreună cu familia şi prietenii. 

Meteorologii spun că, de Revelion, vom avea vreme destul de rece la Sibiu, în noaptea dintre ani fiind prognozate între -8 şi -10 grade Celsius.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite