VIDEO Angajaţi ISU Mediaş filmaţi când furau combustibilul de la maşinile de intervenţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Inspectorul Şef al ISU Sibiu a dispus începerea unei anchete la Mediaş
Inspectorul Şef al ISU Sibiu a dispus începerea unei anchete la Mediaş

Foşti angajaţi ai ISU Sibiu, de la Detaşamentul de Pompieri din Mediaş au mărturisit că foşti colegi şi şefui de ai lor au furat din combustibilul folosit la alimentarea maşinilor de intervenţie.

CITIŢI ŞI:

VIDEO Tragedie pe DN 1, la Veștem – patru oameni au murit într-un accident cumplit GALERIE FOTO

Un şofer rupt de beat provocat un accident cu doi răniţi pe DN 14 GALERIE FOTO

Este vorba de furt sistematic care se ridică după spusele foştilor pompieri, la mii de litri de combustibil. “Din câte am auzit este vorba de opt tone de combustibil care lipsesc din inventar. Din câte am înţeles este vorba şi de ceva şefi de ture care completau foi de parcurs pentru intervenţii care existau doar pe hârtie şi combustibilul rămânea la ei. Am înţeles că unii colegi tre să plătească din buzunarul lor combustibilul. Am auzit că cineva are şi o tonă de plătit”, a spus Elek Kapuşi, unul dintre pompierii disponibilizaţi, la ultimele restructurări din luna septembrie a acestui an, pentru Nova TV.
De altfel unul din foştii angajaţi ai detaşamentului din Mediaş a şi filmat cu telefonul mobil unul din momentele în care un fost coleg îşi încărca portbagajul maşinii personale cu bidoane de combustibil auto.

ISU Sibiu face anchetă
Într-un răspuns adresat redacţiei ADS Sibiu, cei de la ISU Sibiu, au declarat că la Mediaş este în curs de desfăşurare o anchetă internă. “În urma situaţiei de la Detaşamentul de Pompieri Mediaş, Inspectorul Şef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Căpitan Dumitru Croitoru” al judeţului Sibiu a dispus o anchetă internă”, spune Laurenţiu Anastasiu, purtător de cuvânt al ISU Sibiu.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
SibiuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite