VIDEO Accident spectaculos. Un BMW a făcut praf o Dacia 1300, iar două persoane au fost rănite GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O persoană a rămas încarcerată în Dacia 1310. Din declarațiile martorilor BMW-ul condus de către soția fostului doctor Ionuș a forțat trecând pe roșu și a lovit în plin o mașină ce avea verde dinspre Moldoveanu săpre Iorga.

CITIȚI ȘI:

VIDEO O şoferiţă neatentă a avariat două maşini, la intersecţia străzii Gheorghe Dima cu Calea Cisnădiei GALERIE FOTO

Accident grav la Cristian – o femeie a ajuns în comă la spital

VIDEO Un bărbat a fost lovit de un camion pe trecerea de pietoni,pe Milea

Două persoane au fost rănite sâmbătă în cadrul unui accident rutier produs în jurul orei 15.15 pe Bulevardul Milea, la intersecția cu Moldoveanu și Iorga.
Un BMW seria 3, codus de către o femeie a lovit în plin o Dacia 1310, care circula regulamentar dinspre Moldoveanu spre Calea Cisnădiei.

Două persoane din autoturismul Dacia 1310 au fost rănite, șoferul fiind scos de sub fiarele contorsionate numai după intervenția echipajului de descarcerare de la SMURD Sibiu.

image
image
image

Click pe fotografi pentru a vedea galerie foto de la accident

”Am descarcerat o persoană. Două persoane au fost rănite. Șoferul a fost mai grav rănit la piciorul stâng”, a explicat medicul Bologa Cezar, de la SMURD Sibiu.

BMW-ul a trecut pe roșu
Cei care au văzut cum s-a întâmplat accidentul de pe Milea, au declarat că autoturismul BMW ar fi trecut pe culoarea roșie a semaforului.

”Era roșu la semafor. După ce a trecut verdele doamna cu BMW-ul a forțat trecerea. Nu avea însă viteză mare”, a declarat Soare Vasile, martor la accident.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite