UPDATE Copil de 6 ani mort în condiţii suspecte. Tatăl a fost reţinut, fiind cercetat pentru omor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagine ilustrativă Foto Arhiva Adevărul
Imagine ilustrativă Foto Arhiva Adevărul

Un bărbat din Brădeni - Sibiu a sunat la 112 vineri dimineaţa, 4 februarie, pentru a anunţa că fiul său, de numai 6 ani, este decedat.

Update, Vineri seara târziu, reprezentanţii Poliţiei Sibiu au făcut public faptul că tatăl micuţului decedat este cercetat acum pentru omor, fiind reţinut pentru 24 de ore. La finalizarea termenului va fi prezentat unui judecător de drepturi şi libertăţi, cel mai probabil cu propunerea de arestare preventivă. De asemenea, au confirmat indirect urmele de violenţă găsite pe corpul copilului. 

„Ca urmare a administrării probatoriului în cauză, faţă de tatăl copilului s-a declanşat urmărirea penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie în modalitatea omorului. Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu a dispus reţinerea bărbatului pentru 24 de ore. Cercetările în acest caz continuă”, au menţionat reprezentanţii Compartimentului Relaţii Publice din cadrul IPJ Sibiu, abilitaţi de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu.

- ŞTIREA INIŢIALĂ - 

Apelul a fost făcut în jurul orei 09:30. Imediat s-a constituit o echipă formată din poliţişti de Investigaţii criminale şi criminalişti, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Anchetatorii s-au deplasat la locuinţa indicată, unde au găsit trupul neînsufleţit al copilaşului, într-o cameră, întins pe un pat. Acesta a fost preluat şi transportat la Serviciul de Medicină Legală Sibiu, pentru efectuarea necropsiei necesară în stabilirea cauzelor şi împrejurărilor în care a survenit moartea micuţului. 

În comunitate se vorbeşte despre faptul că ar fi fost găsite urme de violenţă pe trupul copilului, dar aceste informaţii nu au fost confirmate oficial. Deocamdată, se fac cercetări pentru moarte suspectă, urmând ca în funcţie de mersul anchetei să fie schimbată încadrarea juridică. 

„În prezent, tatăl copilului este audiat cu privire la cele constatate de echipa de cercetare. Cauza a fost preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, efectuându-se cercetări, în vederea stabilirii situaţiei de fapt şi încadrării juridice a faptei, pentru aplicarea măsurilor legale în consecinţă”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Sibiu, Elena Welter.

Vă mai recomandăm şi:

Fenomenul rutier de pe Calea Cisnădiei: şoferii ignoră indicatoarele, deşi riscă amenzi uriaşe VIDEO

Ce urmări a avut dialogul halucinant dintre un medic şi fiica unui pacient: „Ce vrei tu, nesimţită ordinară?“ VIDEO

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite