UPDATE Cabral a ajuns la spitalul din Sibiu după un accident cu ATV-ul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prezentatorul TV Cabral Ibacka a fost implicat într-un accident cu ATV-ul
Prezentatorul TV Cabral Ibacka a fost implicat într-un accident cu ATV-ul

Cabral Ibacka a ajuns sâmbătă dimineaţa la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu după ce a fost implicat într-un accident cu ATV-ul. Potrivit primelor informaţii, acesta ar fi suferit contuzii toracice şi faciale, însă acesta este conştient.

UPDATE 2: Cabral a ajuns la spital aproape de ora 8, şi le-a spus cadrelor medicale că s-a lovit de un copac. 

”În jurul orei 7.40 a fost adus un tânăr de 33-34 de ani care a suferit un accident de ATV, care prezintă contuzii ale oaselor feţei şi ale clacivulelor. Actualmnte este în investigaţii. Este stabil din punct de vedere hemodinamic, respirator, nu pune probleme vitale”, a spus Ovidiu Coca, medic în cadrul Unităţii Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu. 

Potrivit sursei citate, prezentatorul TV nu va rămâne probabil internat. ”Nu cred (că va rămâne internat, n.r.). Poate cel multa la maxilofacială”, a spus medicul. 


UPDATE Surse medicale au declarat, citate de Mediafax, că prezentatorul TV Cabral Ibacka a suferit contuzii toracice şi faciale, dar este conştient şi vorbeşte cu medicii, în prezent el fiind investigat cu un computer tomograf pentru a se stabili întreg diagnosticul.

Potrivit aceleiaşi surse, până în prezent, Cabral Ibacka ar fi suferit contuzii toracice şi faciale, cu fractură de claviculă, dar este în afara oricărui pericol.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie, Luciana Balteş, a declarat că accidentul a avut loc la intrare în localitatea Jina, aflată la aproximativ 60 de kilometri de Sibiu. 

”Acesta a ieşit în afara părţii carosabile, cu ATV-ul, fiind transportat la spital”, spune Luciana Balteş. 

Surse din cadrul unităţii sanitare au declarat că prezentatorul TV este conştient, comunică cu medicii iar la ora transmiterii acestei ştiri este în curs de investigare. 

Vă mai recomandăm: 

GALERIE FOTO Familie distrusă într-un accident rutier, la Sibiu. Un poliţist şi fiica lui de 13 ani au murit, soţia şi fiul său sunt în stare gravă la spital

VIDEO FOTO Accident spectaculos la Sibiu. Un bărbat s-a dat cu maşina peste cap pe strada Andrei Şaguna

FOTO VIDEO Accident grav cu o ambulanţă în misiune, la Sibiu

  

  

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite