Un sibian a câştigat o bursă culinară la Ashburton Cookery School din Marea Britanie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Răzvan Bogdan Roman va petrece cinci zile la Ashburton Cookery School în Devon, Marea Britanie, declarată de BBC Good Food şi The Daily Mail Best Cookery School for Skills.

CITEŞTE ŞI:

Campanie împotriva E-urilor din alimente, la Sibiu

Academia MAGGI a ajuns la final, iar absolventul care a demonstrat că merită marele premiu, o bursă culinară la Ashburton Cookery School din Marea Britanie, este Răzvan Bogdan Roman, din Sibiu. Proiectul, organizat de MAGGI în colaborare cu Teodora Rogobete, adresat persoanelor pasionate de gătit, aflate la început de drum, şi-a prezentat academicienii prin intermediul unei premiere: primul reality show de gătit online.
 
Proiectul şi-a propus să ofere şansa celor 8 finalişti de a-şi testa şi de a-şi îmbunătăţi abilităţile şi cunoştinţele în gastronomie şi de a câştiga marele premiu constând într-o bursă de 5 zile la Ashburton Cookery School în Devon, Marea Britanie, declarată de BBC Good Food şi The Daily Mail Best Cookery School for Skills.

“Suntem foarte încântaţi de implicarea şi pasiunea pentru gătit demonstrate de participanţi în cadrul Academiei MAGGI. Atât în perioada înscrierilor, cât şi în timpul desfăşurării cursurilor şi a prezentării celor 8 episoade, am primit numeroase reacţii care ne-au bucurat. Le mulţumim tuturor celor care au fost alături de noi, îi felicităm pe concurenţi şi îi urăm succes lui Răzvan la cursurile de la Ashburton Cookery School”, declară Alina Constantin, Business Manager MAGGI.

Proiectul a debutat pe 10 mai cu perioada de înscrieri, iar pe 6 iunie a continuat cu faza finală a proiectului. Cei opt finalişti, printre care s-a numărat şi sibianul Răzvan Bogdan Roman, au luat parte la opt cursuri de gătit coordonate de Teodora Rogobete. Reţetele echilibrate şi gustoase, de la supă de pui cu tortellini la cremă de morcovi cu ghimbir, de la chifteluţe cu ananas la cuptor la salată de paste cu legume şi sos tzatziki, le-au testat cursanţilor cunoştinţele legate de ingrediente şi condimente, abilităţile de a se descurca în bucătărie şi de a-şi îmbunătăţi tehnica de gătit.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite