Un kilometru de drum cu un milion lei în aproximativ trei luni. Se întâmplă la Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Drumul face mai uşor accesul către fabrica din Sibiu a producătorului de cărămizi, dar de această investiţie vor beneficia mai multe fabrici in zonă precum şi două linii de transport în comun.

CITIȚI ȘI:

VIDEO Consiliul Judeţean Sibiu a inaugurat sala de conferinţe de 8 milioane de lei GALERIE FOTO

Inditex deschide în Sibiu cel de-al treilea magazin ZARA stradal din ţară

Wienerberger România, cel mai mare producător de materiale de zidărie la nivel local, anunţă finalizarea unei investiţii de peste un milion de lei în realizarea unui drum de acces la fabrica deţinută în Sibiu, proiect care va contribui la livrări mai rapide şi va permite eliminarea riscurilor de deteriorare a produselor transportate în cazul unor condiţii proaste de trafic.

„Relaţia cu partenerii este una esenţială în această perioadă. Accesul mai facil al acestora la fabrică reflectă preocuparea pe care o avem pentru calitatea serviciilor oferite”, declară Daniel Căţănaş, Member of the Board Wienerberger România. „Drumul este unul public. Impactul asupra comunităţii din Sibiu în aceste condiţii este unul important. Aducem în egală măsură un plus pentru angajaţii fabricilor din zonă, dar şi persoanelor care călătoresc apelând la mijloacele de transport în comun”, adaugă Daniel Căţănaş.

250.000 de euro per kilometru
Investiţia în realizarea acestui drum de acces totalizează fonduri de 1,1 milioane lei, sumă la care se adaugă TVA-ul.

Lungimea tronsonului construit de companie este de  1,2 kilometri, rezultând un cost total de construcţie pe kilometru de aproximativ 250.000 de euro. Termenul de finalizare a lucrărilor a fost de 90 de zile.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite