Teatrul "Radu Stanca" începe stagiunea de vară la trei zile după înceierea Festivalului Internaţional de Teatru

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nici nu s-a terminat bine Festivalul Internaţional de Teatru de Sibiu, că Teatrul "Radu Stanca" - organizatorul festivalului - a şi început stagiunea de vară.

CITEŞTE ŞI:

Cinematograful Arta din Sibiu nu oferă condiţii pentru proiecţiile TIFF

Inovaţie în turism la Sibiu: cocktail cultural într-un sat din judeţ

Festivalul de la Sibiu, între excelenţă şi controversă

Stegiunea de vară se impune în urma numeroaselor turnee în ţară şi mai ales în străinătate, a premiilor câştigate la unele dintre cele mai importante festivaluri de teatru din lume şi a succesului imediat la publicul spectator, care au dus la crearea, în premieră, în cadrul Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu, o secţiune de Patrimoniu, în care au fost incluse cele mai reprezentative producţii ale teatrului sibian. Pentru a pune în valoare această moştenire culturală, dorim să prezintăm între 10 iunie şi 31 august 2010 seri speciale de spectacole dedicate atât publicului din oraşul nostru, cât şi turiştilor care au asaltat şi asaltează în continuare sălile noastre.

Cele mai bune spectacole

În cadrul stagiunii de vară publicul se va reîntâlni cu spectacole precum „Faust” după J. W. Goethe, regia Silviu Purcărete, „Un tramvai numit Popescu”, scenariu dramatic de Gavriil Pinte după opera antumă şi postumă a lui Cristian Popescu, regia Gavriil Pinte, „Ghidul copilăriei retrocedate” de Andrei Codrescu, Gavriil Pinte şi Florentina Mocanu, regia Gavriil Pinte, sau „Cum s-a lecuit suferinţa domnului Mockinpott” / „Wie Herrn Mockinpott das Leiden Ausgetrieben Wird” de Peter Weiss, regia Szabo K. István, la Secţia Germană. Biletele s-au pus în vânzare online, pe www.sibfest.ro, şi la Agenţia Teatrală din Sibiu (Str. Nicolae Bălcescu, nr. 17), deschisă de luni până vineri, între orele 11.00 şi 16.00.

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite