Teatrul din Sibiu invitat în Portugalia, la Almada

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Teatrul Naţional „Radu Stanca“ Sibiu prezintă miercuri spectacolul „Eu, Rodin“ de Patrick Roegiers, în regia lui Mihai Măniuţiu, pe scena Palco Grande în cadrul celei de-a XXVIII-a ediţii a Festivalului Internaţional de Teatru de la Almada, Portugalia.

CITEŞTE ŞI:

Ultimele pregătiri pentru Festivalul Medieval de la Mediaş

Cea dea XXVIII-a ediţie a Festivalului Internaţional de Teatru de la Almada va avea loc în perioada 4 – 18 iulie şi reuneşte producţii din Franţa, Germania, Marea Britanie, Italia, Spania, România, Tunisia, Chile şi Statele Unite ale Americii. Programul acestei ediţii a festivalului îşi propune să aducă în prim plan producţii inovatoare ce folosesc diverse tehnici de expresie pentru a scoate în evidenţă fiinţa umană în relaţie cu lumea din jur.

Producţia Teatrului Naţional „Radu Stanca“ Sibiu aduce pe scenă lupta pentru putere şi dragste. „Eu, Rodin“ este un spectacol de teatru – dans axat pe două tipuri de raportare la iubire şi la creaţie: unul egocentric şi distructiv – Rodin (Constantin Chiriac), şi celălalt dus pâna la sacrificiul de sine – Camille (Esther Cloet). Spectacolul a avut premiera la Sibiu pe data de 3 iunie 2004 şi poartă semnătura regizorului Mihai Măniuţiu şi a scenografei Iuliana Vîlsan.

Toate biletele pentru această reprezentaţie au fost epuizate. Spectacolul va fi prezentat în limba română cu supratitrare în limba portugheză.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
SibiuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite