Sibiu: Poliţiştii şi jandarmii se aliază împotriva rechinilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii şi jandarmii sibieni vor să stopeze taximetria ilegală
Poliţiştii şi jandarmii sibieni vor să stopeze taximetria ilegală

"Rechinii" sau taximetriştii la negru, cum sunt cunoscuţi în Sibiu, vor avea zile grele în viitorul apropiat.

Mâine încep primele controale privind legalitatea activităţilor de transport persoane, în zona Văii Hârtibaciului. Asemenea controale se vor face, în viitor, periodic, pe toate drumurile judeţului Sibiu.

Prefectul de Sibiu, Constantin Trihenea a adunat astăzi la un loc reprezentanţii Inspectoratului judeţean de poliţie, ai Autorităţii rutiere, precum şi primari de pe Valea Hârtibaciului. Scopul vizitei a fost eradicarea transportului de persoane. În ultima vreme transportul „la negru” de călători pe drumurile judeţene a luat o amploare deosebită în judeţul Sibiu.

 „Dorim să luăm măsuri eficiente de combatere, în tot judeţul, a acelor transportatori cu activităţi clandestine, care subminează activităţile legale în acest domeniu. Transportatorii autorizaţi intenţionează să renunţe la asemenea servicii, din cauza lipsei de rentabilitate, cu consecinţe nedorite pentru elevi, profesori şi angajaţii societăţilor comerciale din zonele respective”, a declarat, printre altele, prefectul Trihenea. Acesta a mai precizat că acţiunea pe care a iniţiat-o se înscrie în acele măsuri specifice instituţiei pe care o conduce, de încurajare a activităţilor economice din judeţ.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite