Sibiu: Peste 100 de bicicliști au mărșăluit pe străzile orașului (FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În ciuda vremii mohorâte, cea de-a treia ediție a Marsului bicicliștilor s-a dovedit un real succes.

CITIŢI ŞI:

Prima victorie acasă pentru Mediaș în acest an

Întâlnirea bicicliștilor a avut loc în Piața Mică, la ora 14.00, la inițiativa Clubului de Turism Montan Amicii Munților. „Membrii clubului au constatat cu bucurie faptul că mulţi sibieni li s-au alăturat pentru a demonstra încă o dată pasiunea, plăcerea şi bucuria pe care o conferă acest mijloc de transport nemotorizat“, spune Cristina Tolciu, vicepreședintele clubului.

image

De la cel mai tânăr participant, de doar șase ani, până la cel mai vârstnic, de 68 de ani, bicicliştii au parcurs întregul traseu de 10 km, în aproximativ 45 de minute.

image

S-a pornit din Piaţa Mică, Turnul Sfatului, traseul continuând apoi cu  Str. Gheorghe Lazăr, B-dul Corneliu Coposu, Piaţa Unirii, B-dul Vasile Milea, Str. Rahova, B-dul. Mihai Viteazu, Calea Dumbrăvii, Str. Bahluiului, Str. Octavian Goga, Str. Şcoala de Înot, Str. Justiţiei, B-dul Victoriei, Str. A. Şaguna, Str. Mitropoliei cu sosire în Piaţa Mică. „Deplasarea în grup s-a realizat în mod ordonat, pe o singură bandă, fără a produce perturbări în trafic, cu atât mai mult cu cât Poliţia Rutieră Sibiu a dovedit o exemplară organizare şi a asigurat toate condiţiile pentru parcurgerea în siguranţă de către participanţi a traseului stabilit, pentru care le mulţumim“, a completat Cristina Tolciu.


Entuziasmați de acțiune, bicicliştii au propus, la finalul acesteia, organizarea  Marşului bicicliştilor încă o dată anul acesta, în perioada verii.

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite