Sibienii sunt aşteptaţi în week-end la 25 de ore de teatru non-stop

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Inviorarea in Piata Mare a devenit deja traditie - Foto Arhiva Adevarul
Inviorarea in Piata Mare a devenit deja traditie - Foto Arhiva Adevarul

Sibienii sunt aşteptaţi sâmbătă şi duminică la 25 de ore de spectacole neîntrerupte, din cadrul evenimentului devenit deja tradiţional nelipsind înviorarea în pijamale din Piaţa Mare.

Festivalul “25 de ore de teatru non-stop” va începe sâmbătă 30 martie 2013, la ora 18:00. Timp de 25 de ore, fără întrerupere, publicul va avea parte, în cele nouă locaţii ale acestei ediţii, de spectacole de teatru, proiecţii de filme, recitaluri de poezie, workshop-uri, conferinţe şi concerte, dar şi de evenimente ieşite din convenţional precum înviorarea în pijamale din Piaţa Mare. 

Marcel Iureş, Florin Piersic Junior, Alexandru Dabija sunt doar câteva dintre numele mari ale scenei teatrului românesc care fie în calitate de actori, fie în calitate de regizori vor veni la Sibiu pentru ediţia din acest an a festivalului. Alături de aceştia, tânăra generaţie de actori din Sibiu şi din ţară va urca pe scenă timp de 25 de ore, pentru un maraton al teatrului, unic în România. Programul complet al festivalului este încărcat pe siteul oficial al evenimentului http://www.respirateatru.ro/p/program.html. 

Evenimentele cuprinse în programul ediţiei din acest an a festivalului vor avea loc în nouă locaţii diferite din Sibiu: Teatrul Gong Sibiu, Biblioteca Judeţeană ASTRA Sibiu (Sala Festivă), Sala CAVAS din cadrul Universităţii „Lucian Blaga” Sibiu, Sala Thalia, Librăria Humanitas „Constantin Noica”, Atrium Clasic Cafe, Oldies Pub, Kulturcafe SIGI şi Piaţa Mare. 

Biletele pentru ediţia a treia a festivalului au fost puse în vânzare încă din data de 14 martie. Au fost puse în vânzare trei categorii de bilete, după cum urmează: bilete pentru deschiderea oficială a festivalului, cu preţul de 25 de lei (bilet întreg), respectiv 20 de lei (bilet redus pentru elevi, studenţi şi pensionari); bilet valabil pentru o singură reprezentaţie, cu preţul de 15 lei; bilet valabil pentru Gala de închidere a festivalului, cu preţul de 55 de lei. Pe lângă acestea au putut fi încheiate şi abonamente, cu preţul de 45 de lei, valabile la toate reprezentaţiile din festival, mai puţin pentru spectacolele din deschiderea şi închiderea festivalului. Abonamentele, în număr de 50, au fost epuizate încă din prima zi în care au fost puse în vânzare, în acest moment publicul mai putând cumpăra exclusiv bilete pentru deschidere, închidere şi pentru fiecare reprezentaţie din program. Cele trei puncte de vânzări bilete din Sibiu sunt: Librăria Humanitas „Constantin Noica” Sibiu, Agenţia Teatrală Sibiu şi Atrium Clasic Cafe. Biletele vor putea fi cumpărate şi la intrarea în sălile de spectacol, în limita locurilor rămase disponibile. 

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite