Peste 7.000 de oameni au făcut Revelionul în Piaţa Mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Evenimentul a fost organizat de Casa de Cultură a Municipiului Sibiu cu sprijinul Primăriei Sibiu şi a beneficiat de un buget de 153 800 lei.

CITIŢI ŞI:

Frumoasa Ramona Păun de la Sport.ro a făcut Revelionul la Sibiu (FOTO)

Zeci de americani şi englezi au făcut Revelionul la Hotelul de Gheaţă (GALERIE FOTO)

Mii de sibieni au sărbătorit Revelionul în Piaţa Mare (FOTO)

Şi în aceast an sibienii au sărbătorit împreună noaptea de trecere dintre ani. Trupele Non Profit, Riff, Juke Box şi Cargo au creat o atmosferă incendiară în rândul celor aproximativ 7000 de persoane aflate în Piaţa Mare, conform estimărilor organizatorilor.

„Atmosfera de sărbătoare a fost întregită de multe alte surprize pregătite de organizatori. Spectacolul de lasere şi lumini realizat de CBU Collective a acompaniat artiştii pe toată durata concertelor şi a creat o atmosferă inedită în ultimele 10 minute din an” a explicat primarul Klaus Iohannis.

Ora 24 a fost întâmpinată cu bucurie de toţi cei prezenţi în Piaţa Mare şi a fost însoţită de tradiţionalul foc de artificii care a durat aproximativ 15 minute. Alături de sibieni a fost şi primarul Sibiului Klaus Iohannis care a transmis celor prezenţi gânduri bune pentru noul an.

Evenimentul a fost organizat de Casa de Cultură a Municipiului Sibiu cu sprijinul Primăriei Sibiu şi a beneficiat de un buget de 153 800 lei.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro

Pentru ultimele noutăţi de la Sibiu, click pe imaginea de mai jos:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite