Patru persoane sunt cercetate pentru furt din buzunar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele 4 persoane au fost reţinute la Mediaş pe bază de ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, urmând ca în cursul acetei zile să fie prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

CITIŢI ŞI:

Dosarul în care este judecată Vlas, o aberaţie

Un minor a furat 100 de metri de cablu telefonic

ÎNGRIJORĂTOR - Hoţii prădează zilnic staţiile de autobuz ale Tursibului


În data de 23 martie a.c., G.S. a sesizat telefonic Poliţia Municipiului Mediaş cu privire la faptul că în jurul orelor 12.00 în timp ce se afla în sediul unei instituţii publice pentru a achita contravaloarea unei facturi, i-a fost sustras din buzunar portofelul, prejudiciul fiind de 190 de lei.

La faţa locului s-a deplasat cu operativitate o echipă de poliţişti din cadrul Biroului Investigaţii Criminale care în urma verificărilor şi investigaţiilor efectuate, au obţinut semnalmentele autorilor, iar pe baza acestor probe au fost identificaţi la scurt timp autorii acestui furt.

Riscă puşcăria
 Cei 4 suspecţi (D.M., de 39 de ani, domiciliat în judeţul Caraş Severin; D.G., de 55 de ani, domiciliat în judeţul Teleorman; T.M., de 45 de ani, domiciliată în judeţul Caraş Severin şi M.I., de 41 de ani, domiciliată în judeţul Olt, toţi fără ocupaţie) au fost conduşi la sediul Poliţiei Municipiului Mediaş, iar în urma cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că D.M. este suspectat şi de comiterea unei alte infracţiuni de furt din buzunar, săvârşite în data de 22 decembrie 2010.

„Cele 4 persoane au fost reţinute pe bază de ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, urmând ca în cursul acetei zile să fie prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. Cercetările sunt continuate de poliţiştii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale Mediaş”, spune Luciana Balteş, purtător de cuvânt la IPJ Sibiu.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite