O femeie căutată de spanioli pentru fals în acte şi spălare de bani a fost reţinută în Sibiu. Făcea parte dintr-un grup criminal organizat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie din Sibiu, care era căutată de autorităţile judiciare din Spania a fost reţinută pe data de 4 iulie de oamenii legii.

Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Sibiu şi cei ai Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Sibiu au pus în aplicare un mandat european de arestare, în urma unei acţiuni de identificare şi prindere a persoanelor care se sustrag cercetărilor penale.

Astfel, în municipiul Sibiu a fost identificată şi prinsă o sibiancă în vârstă de 42 de ani, pe numele căreia autorităţile judiciare spaniole au emis mandat european de arestare, anunţă Inspectoratul Judeţean al Poliţiei Sibiu.

Potrivit autorităţilor, femeia este cercetată penal pentru săvârşirea, în cursul anului 2016, pe teritoriul Spaniei, a infracţiunilor de înşelăciune, fals în documente şi spălare de bani. Totodată, aceasta ar fi făcut parte dintr-o organizaţie criminală. Aceste infracţiuni au generat un prejudiciu de aproximativ 8 milioane de euro, precizează poliţiştii sibieni.

Femeia a fost prezentată miercuri Curţii de Apel Alba Iulia, care a emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru 25 de zile şi a fost încarcerată în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Sibiu.

SibiuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite