Negocieri între Primărie şi E.On Gaz

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Municipalitatea vrea ca firma distribuitoare de gaze să eşaloneze pe câţiva ani schimbarea reţelei de distribuţie.

CITIŢI ŞI:

Cinci ţinte în judeţul Sibiu pentru următoarea centrală nucleară a ţării

Un consilier protestează împotriva primarului Klaus Iohannis (FOTO)

Faptul că străzi care au fost reparate capital şi în care administraţia locală a pompat bani grei sunt sparte după câteva luni sau chiar şi săptămâni de la redeschidere de către cei de la societatea de distribuţie a gazului, nu pică bine deloc celor din municipalitate.

Primăria administrată de Klaus Iohannis a ajuns la capătul răbdării legat de această problemă şi caută acum să pună presiuni justificate de altfel pe cei de la E.On Gaz. „Nu mai agreem deloc refaceri de carosabil înainte de punerea în funcţiune a noilor reţele ale celor de la E.On. Asta pentru că am avut experienţe neplăcute” a declarat primarul Sibiului.

Acesta a mai explicat faptul că administraţia locală şi reprezentanţii locali ai E.On au purtat discuţii legat de lucrările celor de la gaz. „Ei vor să schimbe toată reţeaua din oraş. Acest lucru nu se poate face în 1-2 ani. Noi le-am propus să eşaloneze lucrările pe 3 sau 4 ani. Aşa ne va fi şi nouă uşor la reparaţia străzilor” a mai spus Iohannis.

Un răspuns de la E.On Gaz va fi oferit primăriei în perioada următoare, după ce reprezentaţii locali ai societăţii vor discuta cu şefii de la Tg. Mureş despre propunerea Primăriei. „Am primit asigurarea că după aceste sărbători la nivel central de conducere a E.On se va analiza ceea ce am discutat la Sibiu şi se va lua o decizie în acest sens. Eu sper ca propunerea făcută de noi să fie agreeată” a mai declarat primarului municipiului Sibiu.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite