Miss Bikini se alege pe pârtie, la Arena Platoş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
miss bikini

Sâmbătă, 9 martie, frumuseţea se împleteşte cu îndemânarea pe schiuri sau pe placă pe pârtiile Arena Platoş, în prima ediţie a concursului Miss Bikini. După cum spune şi numele concursului, Miss Bikini e o întrecere între cele mai frumoase doamne şi domnişoare, însă, pe schiuri sau pe placă.

Concursul este compus din mai multe probe. Proba de slalom va avea loc pe pârtia D, cea mai accesibilă pârtie a complexului de schi iar concurentele vor trebui să coboare pârtia pe schiuri sau pe placă îmbrăcate în orice tip de costum de baie sau în lenjerie. Concursul va fi cronometrat, fiecare concurentă urmând să obţină un punctaj în funcţie de rapiditatea cu care va termina proba. 

Juriul, format din Dani Oţil, Nicolle Stănese Cioltea, Răzvan Marcu şi Mitichi va puncta frumuseţea şi graţia concurentelor, chiar dacă vor fi încălţate cu clăpari şi nu cu pantofi cu toc. Câştigătoarea concursului va fi cea care adună cele mai multe puncte în toate probele concursului. 

Înscrierea la concurs este gratuită iar doritoarele se pot înscrie în avans pe email, la adresa cristina.badiu@arenaplatos.ro sau în ziua concursului, începând cu ora 9, în apreschi. Premiul cel mare este de 1000 de lei. 

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite