Jaf la un magazin de bijuterii din Sibiu. Cum au fost prinşi cei doi suspecţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suspecţii au fost reţinuţi de poliţiştii Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră, care i-au predat colegilor din Sibiu. FOTO: Adevărul
Suspecţii au fost reţinuţi de poliţiştii Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră, care i-au predat colegilor din Sibiu. FOTO: Adevărul

Doi tineri în vârstă de 25, respectiv 29 de ani sunt suspectaţi că ar fi furat bijuterii dintr-un magazin de pe Bulevardul Nicolae Bălcescu din Sibiu.

Jaful a avut loc joi, 22 februarie, iar suspecţii au fost reţinuţi două zile mai târziu. Cei doi tineri originari din Sibiu au fost identificaţi şi prinşi la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, în timp ce încercau să iasă din ţară. 

„În data de 22 februarie, în jurul orei 20,00, un sibian a reclamat faptul că două persoane au pătruns în incinta societăţii comerciale pe care o administrează, în municipiul Sibiu, de unde au sustras mai multe bijuterii, valoarea prejudiciului ridicându-se la suma de aproximativ 38.000 de lei”, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Sibiu.

Cei doi suspecţi au fost predaţi poliţiştilor de la Biroul de Investigaţii Criminale Sibiu, iar magistraţii Tribunalului Sibiu au emis, ieri, 25 februarie, un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

SibiuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite