Invitație la „Cerere în căsătorie“ pentru îndrăgostiți la Mediaș

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Teatrul Naţional „Radu Stanca” Sibiu prezintă în premieră la Mediaș spectacolul „Cerere în căsătorie” în regia lui Robert Raponja. Evenimentul va avea loc luni, 13 februarie 2012, ora 19:00, la Sala Traube.

Preţul unui bilet este de 10 lei, respectiv 5 lei cu reducere. Reprezentaţia de la Mediaș este un eveniment susţinut de Ambient în vederea promovării artei în diferite centre urbane ale ţării, cu scopul de a menţine treaz interesul comunităţii pentru evenimentele culturale.

„Cerere în căsătorie” este o comedie spumoasă ce o aduce pe scenă pe Ofelia Popii, câștigătoarea premiului UNITER pentru cea mai bună actriță într-un rol principal. Spectacolul regizorului croat Robert Raponja prezintă povestea de iubire dintre doi oameni simpli care încearcă să își găsească locul unul lângă celălalt și are la bază textul omonim al dramaturgului A. P. Cehov. Pentru harnica Natalia Stepanovna şi pretendentul său Lomov, cel care se află deja la vârsta critică, este dificil să-şi ţină în frâu temperamentul impulsiv şi agitat.

În loc ca legătura dintre ei să se dezvolte într-o dragoste armonioasă, între cei doi creşte o tensiune care culminează cu un adevărat scandal datorită faptului că ei sunt mereu pe poziţii contradictorii, iar atunci când vor să-şi demonstreze dragostea, pe care o au unul faţă de altul o fac printr-o triadă de insulte.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe  fotografia de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite