Întrecere în inventivitate şi ecologie pentru elevi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agenţia Regională pentru Protecţia Mediului Sibiu organizează începând de astăzi concursul „Creaţii din materiale refolosibile, în scopul protejării resurselor naturale”. Competiţia se adresează tuturor copiilor şi elevilor din municipiul Sibiu şi are ca scop evidenţierea importanţei pădurilor pentru om şi mediul înconjurător.

CITEŞTE ŞI:

12 olimpici din Sibiu la Bacul special

Record de olimpici la Sibiu, după ani de secetă

„Ideea acestui concurs este legată de faptul că anul 2011 a fost declarat la nivel mondial Anul Pădurilor, pentru a sublinia nevoie conservării şi protejării pădurilor”, a declarat Daniela Stoica, directorul Agenţiei Regionale de Mediu Sibiu.

Perioada de încriere în concurs debutează astăzi şi de sefăşoară până în data de 23 mai, copii putând depune lucrările realizate din materiale ecologice sau refolosite  la sediile şcolilor de care aparţin, urmând ca cele mai bune să fie selectate de dascăli şi trimise mai departe la sediul ARPM Sibiu.

La sfârşit, în data de 6 iunie, vor fi premiate câte şase lucrări din fiecare categorie de vârstă, de la preşcolari până la liceeni, premiile fiind substanţiale, după cum anunţă organizatorii. Ceremonia de premiere va fi găzduită de Inspectoratul Şcolar Judeţean Sibiu.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite