Începe Archery Masters Trophy, turneul celor mai buni arcaşi din România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Clubul Sportiv Vektor din Sibiu şi Clubul Sportiv Aktiv din Bucureşti, sub patronajul Federaţiei Române de Tir cu Arcul, organizează cea de-a doua ediţie a evenimentului Archery Masters Trophy, un turneu al celor mai buni trăgători cu arcul din România. Punctul de atracţie pentru pasionaţii acestui sport va fi Open Class-ul pentru public, care va avea loc duminică, după încheierea finalelor, la ora 13:00.

CITIŢI ŞI:

World Snowboard Day se ţine duminică la Arena Platoș din Păltiniş

Evenimentul competiţional va avea loc în acest week-end, în singurul loc din Sibiu unde se poate practica această disciplină sportivă,  poligonul AREA B-52, de pe strada Treboniu Laurean, nr.2-4 (in acceasi incinta cu B 52 – Bowling Saloon).

Cei 30 de concurenți din nouă cluburi din țară vor fi împărţiţi în trei categorii, recurve (tipul de arc folosit la olimpiade), compound și arc tradițional. La Sibiu vor fi prezenți sportivi ai cluburilor din București, Deva, Rădăuți, Braşov, Constanţa, Oradea şi Sibiu. Toţi sportivii prezenţi sunt clasaţi pe primele cinci locuri fie la campionatele naţionale indoor, fie la cele outdoor, fie la concursurile de field sau cele de arc tradiţional. Competiția de la Sibiu va fi arbitrată de doi artbitri ai Federaţiei Naţionale de Tir cu Arcul, Adrian Viorel şi Alexandru Deneş.

Fondul de premiere este oferit de Clubul Vektor din Sibiu.
Prima zi de concurs va începe cu un Open Class pentru reprezentanţii mass-media. Jurnaliştii vor învăţa tainele acestui sport de la cei mai mari campioni ai României. Rundele de calificări vor avea loc sâmbătă, 17 decembrie. Ultima zi de concurs este dedicată finalelor, unde cei mai buni dintre cei mai buni se vor lupta pentru marele trofeu al Archery Masters Trophy 2011.

Punctul de atracţie pentru pasionaţii acestui sport va fi Open Class-ul pentru public, care va avea loc duminică, după încheierea finalelor, la ora 13:00. În grupe de câte cinci, cei interesaţi vor putea trage la ţintă şi vor putea învăţa de la cei mai experimentaţi arcaşi profesionişti din România secretele acestui sport. De asemenea, cei care doresc sa afle informatii in timp real despre desfasurarea concursului, pot accesa pagina de Facebook a evenimentului, vektorsibiu.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

Sigla Adevărul
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite