Încă o bandă de stocare pe strada Andrei Şaguna. Străzile Poiana şi Dorului intră în reparaţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
lucrari strazi sibiu

Potrivit reprezentanţilor municipalităţii, datorită faptului că strada Dealului este foarte solicitată ca direcţie de deplasare DPC va trasa în această săptămână o nouă bandă de stocare pe strada Andrei Şaguna, între intersecţia cu strada Mitropoliei şi strada Dealului.

Prin urmare, vehiculele care vin dinspre strada Mitropoliei spre strada Dealului vor folosi această bandă de stocare pentru a aştepta eliberarea benzii de deplasare.

Străzile Poiana şi Dorului intră în reparaţii

Strada Poiana intră în reparaţii din data de luni, 10 iunie. Până în data de 15 iulie DPC va repara trotuarele şi va înlocui bordurile. De asemenea, va fi reparat carosabilul care a fost afectat de lucrările la reţelele de apă şi gaz. Strada va fi închisă pe două tronsoane: primul care intră în lucru este cel dintre strada Ludoş şi strada Valea Aurie.

Strada Dorului se va închide total de luni, 10 iunie, timp de o lună. DPC va repara carosabilul şi trotuarele. Reparaţiile sunt necesare în urma reabilitării reţelei de gaz.

Restricţii de trafic din cauza lucrărilor la reţele

Societatea de gaz va începe reabilitarea reţelei proprii pe strada Timişoara. În perioada 9 iunie – 9 iulie pe stradă se va circula cu restricţii.

Pe Aleea Biruinţei încep lucrările de modernizare a reţelei de canal. Primul tronson, cel dintre Bulevardul Mihai Viteazu şi Aleea Turnu Roşu va fi închis în perioada 11 iunie - 31 iulie.

Pe Aleea Mihai Viteazu încep în 17 iunie lucrările de reparaţii ale carosabilului şi trotuarelor. Acestea se vor finaliza până la sfârşitul lunii iulie.

Lucrările de modernizare a reţelei de canal pe strada Vasile Cârlova, pe strada Transilvaniei, pe strada Gorăslău şi Aleea Haiducului, dar şi pe strada Diaconovici continuă, în zonele amintite circulându-se cu restricţii. Pe strada Valea Frumoasă încep lucrările de modernizarea a reţelei de apă.

DPC lucrează şi în cartierul Vasile Aaron pe străzile Negoveanu, Şoimului, Electricienilor şi şi Aleea Artileriştilor la reţeaua de apă. Pe strada Pesarilor DPC reabilitează reţeaua de canal. Pe strada Bârsei a turnat deja primul strat asfaltic, reparaţiile continuând şi pe străzile Izvorului şi Theodor Mihaly.

Vă mai recomandăm

Sensurile giratorii de pe Calea Şurii Mici şi intersecţia Alba Iulia cu Bieltz vor fi finalizate

GALERIE FOTO Unde „intrăm la apă” în această vară, la Sibiu

Sibiul va avea o alee a celebrităţilor

SibiuPartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite