Hotelul de gheaţă de la Bâlea Lac, rezervat deja pentru Revelion. Cât va costa în acest an o cameră la Ice Hotel

0
Publicat:
Ultima actualizare:
balea lac5

Deşi suntem abia la începutul lunii octombrie, hotelul de gheaţă de la Bâlea Lac este deja complet rezervat pentru noaptea de Revelion din acest an.

Peisajul de poveste din inima munţilor Făgăraş, dar şi conceptul inedit atrag an de an sute de turişti la hotelul de gheaţă de la Bâlea Lac. Deşi lucrările efective vor începe, cel mai probabil, la începutul lunii decembrie, hotelul de gheaţă este deja rezervat pentru Revelion. 

”Pentru noaptea de 31 decembrie spre 1 ianuarie hotelul este rezervat de o agenţie din Anglia cu care s-a mai coloaborat şi în anii trecuţi, vom avea turişti englezi”, spune Vasilica Popa, reprezentant al firmei care se ocupă de proiectul Ice Hotel.

Cât costă o cameră

Potrivit sursei citate, hotelul de gheaţă din acest an va avea, la fel ca în fiecare an, o temă nouă, care cel mai probabil în 2013 va fi ”Baroc”. Hotelul va avea 13 camere duble şi 3 iglu-uri, iar inaugurarea este prevăzută pentru 25 decembrie.

O cameră dublă la Ice Hotel 2013 va costa 400 de lei iar pentru un iglu de gheaţă doritorii vor plăti 600 de lei. Cina festivă la Ice Restaurant, servită din farfurii şi pahare de gheaţă, va costa 250 de lei.

Pe lângă noaptea de Revelion sunt deja făcute rezervări şi pentru lunile ianuarie şi februarie, de către grupuri de turişti români. 

Tot în această iarnă, dar după anul nou, la Bâlea Lac va fi ridicată şi o nouă biserică de gheaţă. 

Vă mai recomandăm: 

VIDEO-FOTO Peste 200 de tone de gheaţă pentru Hotel of Ice. Cum se construieşte singurul hotel de gheaţă din România

GALERIE FOTO Vacanţă de vis în decor de gheaţă

VIDEO Cum s-au distrat turiştii de Revelion la hotelul de gheaţă

Sibiu


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri