FOTO VIDEO Alexandra Stan, revenire spectaculoasă pe scenă după ce a fost bătută de fostul impresar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La primul concert susţinut după ce a fost lovită de fostul ei impresar, artista a făcut un show desăvârşit, acompaniată de zeci de dansatori.

Concertul de la Sibiu a marcat ”un nou început” şi reluarea activităţii muzicale a artistei. Acompaniată de o trupă de dansatori alături de care lucrează de câteva luni, Alexandra Stan a făcut un show de la care nu au lipsit efectele speciale, iar publicul a răsplătit-o pe măsură. Aproximativ 10.000 de oameni au înfruntat frigul pentru a o aplauda, în Piaţa Mare din centrul Sibiului. 

”Nu mai trăiţi viaţa ca un clişeu, încercaţi doar să trăţi pentru voi şi atât”, le-a spus Alexandra fanilor ei la începutul concertului. Pe tot parcursul spectacolului, publicul a aplaudat-o şi a cântat alături de ea. 

Concertele Alexandrei Stan se află în plin proces de regândire, spun reprezentanţii artistei, aceasta pregătind publicului său un concept special de show. Pentru aceasta, Alexandra Stan a petrecut în luna octombrie o săptămână în tabăra Fonocamp de la Azuga, unde a compus piese noi alături de artişti români şi internaţionali. 

De asemenea, artista s-a întors recent din Los Angeles, unde a participat la sesiuni fructuoase cu producători, compozitori şi artişti renumiţi din showbiz-ul american. Alexandra s-a remarcat în rândul producătorilor şi artiştilor americani, atât ca interpretă, cât şi compozitoare, şi a pus bazele unor colaborări surpriză pentru noi hit-uri în topurile internaţionale.

Vă mai recomandăm

Alexandra Stan revine cu o piesă scrisă de managerul bătăuş Marcel Prodan. Noul ei videoclip va fi lansat pe 16 august

Alexandra Stan, din nou la spital. Artista a fost internată pentru consultaţii amănunţite

EXCLUSIV Marcel Prodan se întoarce. Pagina de Facebook a producătorului Alexandrei Stan este din nou activă

VIDEO UPDATE Marcel Prodan a primit de la DNA interdicţie de a părăsi localitatea. Bătăuşul Alexandrei Stan are sechestru pe bunuri

FOTO Alexandra Stan e gata să o ia de la zero: „Vreau să ajut o gramadă de oameni”

SibiuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite