Feeric Fashion Days 2013 – prezentări de modă la Aeroportul Sibiu, Depoul CFR sau bazinul Băii Neptun

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea de-a şasea ediţie a celui mai mare festival de modă din ţară, Feeric Fashion Days, va avea loc în acest an între 25 şi 30 iunie.

În curtea Palatul Brukenthal din Avrig va avea loc prima prezentare prin apă din Feeric Fashion Days. Manechinele îmbrăcate în noua colecţie semnată Bianca Popp vor defila pe cursul pârâului din curtea Palatului.

Terminalul sosiri al Aeroportului Sibiu va găzdui cea de-a doua prezentare individuală, în care modelele vor purta spectatorii într-o călătorie imaginară spre universul designerului Adriana Goilav.

Sibiul istoric îşi pune din nou amprenta peste cel mai important festival de modă. După pasarela dintre turnurile de pe strada Cetăţii, Feeric Fashion Days revine în centrul istoric al oraşului cu două prezentări cu un puternic iz arhaic. Piaţa Aurarilor se va transforma într-un „haos controlat”, un loc de întâlnire al modelelor ce pornesc din patru puncte diferite, de pe străduţele înguste ce mărginesc piaţa sau de pe scările de legătură cu Piaţa Mică. Tot la lăsarea serii, Pasajul Scărilor se va transforma într-un loc de promenadă pentru această artă a frumosului. Înconjurată de zidurile vechii cetăţi, pasarela va lega oraşul de sus de cel de jos pentru prezentarea Nataliei Vasiliev.

Cele mai spectaculoase prezentări individuale ale acestei ediţii de festival se anunţă a fi cele din ultimele două zile. Sâmbătă, în 29 iunie, în Depoul CFR, 20 de fotomodele vor defila de-a lungul liniilor de cale ferată, plecând din depoul de reparaţii spre placa turnantă, unde şina de cale ferată va roti în faţa spectatorilor, întreaga colecţie, la 360 de grade.

Duminică dimineaţa, apa din bazinul Băii Neptun se va „retrage” pentru a face loc unei prezentări de modă în bazin. Secţia de design vestimentar din cadrul Universităţii Lucian Blaga prezintă o colecţie colectivă ce reuneşte creaţii ale studenţilor din cei trei ani. O parte dintre spectatori vor lua loc de-o parte şi de alta a pasarelei, chiar pe fundul bazinului.

Vă mai recomandăm

Evenimentele Sibiu SMART în luna iunie - teatru, muzică, film, tatuaje, cărţi, modă, timbre şi magie

Felicia Filip, Proconsul, Ozana Barabancea, Ionuţ Fulea şi Radu Nechifor cânta pe 5 iulie în Piaţa Mare, într-un spectacol inedit

Filme multi-premiate şi proiecţii speciale la TIFF Sibiu 2013


 

SibiuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite