Faust-ul își amână vizita la Sibiu din cauza vremii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reprezentaţiile au fost amânate pentru luna aprilie
Reprezentaţiile au fost amânate pentru luna aprilie

Teatrul Național „Radu Stanca“ Sibiu prezintă în prima lună de primăvară din acest an, pe lângă seria generoasă de recitaluri de poezie dedicată lui Radu Stanca, un program de spectacole bogat cu 29 de reprezentații în 4 spații de joc diferite.

Având în vedere temperaturile relativ scăzute anunțate pentru mijlocul lui martie cel mai așteptat eveniment al lunii va fi amânat pentru luna aprilie. Mega – producția „Faust“ este prezentată în cadrul unei hale dezafectate, iar instalația de căldură nu va putea asigura minimul de confort necesar actorilor și spectatorilor pentru buna desfășurare a spectacolului.

Totuși, publicul va avea șansa de a se reîntâlni cu două spectacole speciale prezentate în tramvaiul de la Sibiu la Rășinari: „Ispita Cioran“ (18 martie) și „Un tramvai numit Popescu“ (17 și 31 martie), ambele în regia lui Gavriil Pinte. Luna martie aduce, de asemenea, un mix interesant între spectacole de comedie ca de exemplu noua producție a regizorului Șerban Puiu - „Încurcă-i drace!“ (3 și 16 martie), dramă – „Breaking the Waves sau Viața binecuvântată a lui Bess“(10 martie) în regia lui Radu Alexandru Nica, spectacole în limba germană – „Domnul Puntilla și sluga sa Matti“ (13 martie) în regia Ancăi Bradu, spectacole în limba japoneză – „Cineva mă așteaptă... “ cu Tomohiko Kogi și spectacole pentru tineret – „Visul unei nopți de vară“ (25 martie) în regia lui Bogdan Sărătean.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe  fotografia de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite