"Faust" revine săptamâna acesta la Teatrul din Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Teatrul Naţional “Radu Stanca” a programat pentru săptămâna acesta trei reprezentanţii ale celor mai cerute şi căutate spectacole de teatru din ţară.

CITEŞTE ŞI:

Cătălin Grigoraş este ofiţerul-actor, organizator de festival studenţesc (PORTRET)

Week-end teatral cu spectacole de succes la Sibiu

Este vorba despre spectacolul “Faust” în regia lui Silviu Purcărete, care se va juca la Hala Balanţa atât vineri cât şi sâmbătă de la orele 22.00, precum şi spectacolul “Un tramvai numit Popescu” după opera antumă şi postumă a lui Cristian Popescu şi regizat de Gavriil Pinte. Spectacolul din urmă se va juca sâmbătă, de la ora 14.00 în tramvaiul Sibiu-Răşinari, pe traseul dus-întors. “Aceste reprezentaţii fac parte din stagiunea specială de vară pe care teatrul sibian a pregatit-o publicului”, arată Mihaela Ghenescu, purtătorul de cuvânt al teatrului din Sibiu.

Preţuri piperate

 Biletele pentru cele două spectacole se găsesc la Agenţia Teatrală de pe Bulevardul Nicolae Bălcescu. Preţul unui bilet la spectacolul “Faust” este de 30 de lei, cu reducere pentru elevi, studenţi şi pensionari la 20 de lei. Un bilet la spectacolul regizat de Gavriile Pinte costa 20 de lei. „Faust” în regia lui Silviu Purcărete a fost onorat anul acesta cu premiul Uniunii Teatrale din România pentru execelenţă în artele spectacolului.

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite