Echipa filmului „Domestic” se întâlneşte cu publicul din Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Titieni in Domestic - Sursa foto 4Proof Film
Adrian Titieni in Domestic - Sursa foto 4Proof Film

Spectatorii din Sibiu sunt printre primii din România care se vor delecta cu unul dintre cele mai aşteptate filme ale primăverii: comedia „Domestic”, în regia lui Adrian Sitaru.

Sâmbătă, 16 martie, cu o săptămână înaintea lansării oficiale în cinematografe, filmul va fi proiectat într-o avanpremieră specială la Teatrul Gong din Sibiu, de la ora 19.00. 

Regizorul Adrian Sitaru, directorul de imagine Adrian Silişteanu şi actorii Adrian Titieni, Ioana Flora, Sergiu Costache şi Dan Hurduc – la doar 9 ani, mezinul echipei filmului - se vor întâlni cu publicul din Sibiu şi vor povesti întâmplări amuzante de pe platourile de filmare, unde protagonişti au fost, pe lângă actori, şi partenerii lor necuvântători: un iepure, o găină, o pisică, un câine şi un porumbel. Comedia „Domestic” intră oficial în cinematografe din 22 martie.

Filmul va avea alte două proiecţii la Sibiu: marţi, 19 martie, de la ora 19.00, la Teatrul Gong, şi sâmbătă, 30 martie, de la 18.00, la Studioul Astra Film.

Cu un imaginar minunat, dar şi dureros de real, „Domestic” este povestea copiilor, adulţilor şi a animalelor care convieţuiesc sperând la o viaţă mai bună. Din distribuţie fac parte Adrian Titieni şi fiica sa, Ariadna Titieni (12 ani), Gheorghe Ifrim, Clara Vodă, Ioana Flora, Sergiu Costache şi Dan Hurduc (9 ani). 

 „Mă gândesc că avem o mare nevoie de animale şi ele de noi, de aici am realizat cât de mult ne iubim şi ne mâncăm în acelaşi timp, la propriu, animalele. Am încercat să pun în film toate astea prin ochii unui copil pentru care viaţa este simplă, crudă, misterioasă şi foarte amuzantă în acelaşi timp, iar adulţii sunt la fel: buni, cruzi, fără logică dar foarte amuzanţi şi... mă opresc aici. Restul în film”, spune regizorul. Adrian Sitaru a mai regizat lungmetrajele „Pescuit sportiv” (2008) şi „Din dragoste cu cele mai bune intenţii” (2011), ambele premiate în numeroase festivaluri.

Filmul este o producţie 4 Proof Film, în coproducţie cu Unafilm, Germania, susţinută de Centrul Naţional al Cinematografiei şi realizată cu finanţare din partea Medienboard Berlin-Brandenburg Germania, Eurimages, TVR şi HBO România.  

SibiuPartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite