Drumul din Sibiu spre Răşinari, închis 3 ore în 1 mai

0
Publicat:
Ultima actualizare:
politia rutiera

Dacă intenţionaţi ca pe 1 mai sî ieşiţi la grătar în zona Curmăturii, e bine să vă grăbiţi să plecaţi de acasă pentru că drumul va fi închis timp de 3 ore din cauza celor două competiţii sportive programate în această dată.

Crossul şi concursul de ciclism organizate pe 1 mai la Sibiu vin cu o serie de restricţii în trafic. Astfel, participanţii la concursul de ciclism vor pleca, grupat şi însoţiţi de un echipaj al Biroului Rutier Sibiu în dimineaţa zilei de 1 mai, la ora 0930, din faţa Stadionului Municipal, având ca punct de sosire zona Hotel Hilton.

„Începând cu ora 1000, când se va da startul concursului de ciclism, traficul rutier va fi complet restricţionat  pe tronsonul de drum judeţean DG 106 Sibiu – Răşinari intersecţie cu DJ 106 R (drumul spre localitatea Poplaca). Acest sector de drum va rămâne închis traficului rutier, întrucât la ora 10, se va da startul competiţiei de semimaraton. Totodată, pentru buna desfăşurare a celor două competiţii, traficul rutier va fi complet restricţionat pe ruta: Poplaca (centrul localităţii ) – intrarea în/ieşirea din municipiul Sibiu (Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Sibiu). Traficul se estimează a fi restricţionat în intervalul ora 1000-1300”, explică Luciana Balteş, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

Cei care doresc să ajungă la Răşinari, în intervalul în care drumul dintre localitate şi Sibiu este închis, pot folosi ruta alternativă, respectiv Sibiu – Cristian (DN 1) – Orlat – Gura Râului – Călugăru – Păltiniş.
 

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite