Dosarele pentru terenurile din Cartierul Tineretului se depun din această săptămână

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primăria Municipiului Sibiu
Primăria Municipiului Sibiu

Centrul de Informaţii pentru Cetăţeni din cadrul Primăriei Sibiu preia în perioada 16 ianuarie – 15 februarie 2012 dosarele pentru obținerea unui lot de teren în Cartierul Tineretului. Cererile pentru aceste terenuri se pot găsi la Centrul de Informare pentru Cetățeni, pe aceasta fiind înscrise documentele care trebuie depuse în dosar.

CITIŢI ŞI:

Selecţie pentru studenţii şi masteranzii din Sibiu care doresc să lucreze în Germania

Sibienii au la dispoziţie 75 de locuri de muncă în Danemarca pentru sectorul agricol

Reluăm mai jos principalele informații cu privire la criteriul general, criteriile elimintatorii și criteriile suplimentare care vor fi folosite în evaluarea dosarelor:

Cine poate beneficia?
Legea 15/2003 stabileşte criteriul general care trebuie îndeplinit de cei care depun dosare: vârsta solicitantului să fie de până la 35 de ani.

Criteriile eliminatorii.

Primul se referă la faptul că doar unul dintre soţi are dreptul să depună dosar. Dacă ambii soţi depun dosar, doar prima cerere din punct de vedere cronologic va fi luată în considerare.

Cel de-al doilea criteriu eliminatoriu se referă la obligativitatea depunerii unei declaraţii pe proprie răspundere în formă autentică (notarială) de către soţul/soţia solicitantului din care să rezulte că nu a avut sau nu deţine în proprietate o locuinţă ori nu a avut şi nu deţine în proprietate şi/sau folosinţă gratuită (conform Legii 15/2003) un teren destinat construirii unei locuinţe proprietate personală, atât în localitatea în care se solicită atribuirea în folosinţă gratuită a unui teren, cât şi în alte localităţi.

Criteriile suplimentare şi de departajare. În vederea atribuirii unui punctaj fiecărui dosar care îndeplineşte criteriile eliminatorii, Comisia a stabilit şi o serie de criterii suplimentare care vor fi folosite pentru departajarea dosarelor. Criteriile suplimentare se referă la vârsta solicitantului, dacă familia are sau nu copii şi câţi, starea civilă a solicitantului, existenţa sau absenţa înscrierilor în cazierul judiciar şi existenţa sau nu a datoriilor către bugetul local. Punctajul maxim este de 100 de puncte.

Dacă şi după această departajare mai există dosare cu acelaşi punctaj, se va proceda la o tragere la sorţi.

Comisia atenţionează solicitanţii să depună împreună cu cererea tip toate documentele solicitate prin HCL 384/2011, Anexa 2. Toate documentele trebuie depuse odată cu cererea.

Click pe SIBIU.ADEVARUL.RO pentru ultimele noutăţi de la Sibiu

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro sau sună-ne la 0369.809.113

SibiuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite