Directorul Muzeului Naţional Brukenthal cercetat penal de Serviciul de Investigare a Fraudelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sabin Adrian Luca a confirmat faptul că el este cercetat penal de Serviciul de Investigare a Fraudelor pentru infractiune la Legea Finanţelor Publice pentru infracţiuni la legea finanţelor publice. Tot scandalul a pornit de la angajarea unui paznic la Muzeul de Farmacie.

CITIŢI ŞI:

EXCLUSIV Şoferul care a provocat cumplitul accident de la Răşinari, cercetat în dosarul Lenis

„În mod concret el a aprobat suplimentarea valoarii unui contract de prestări servicii ce a determinat depăşirea creditului bugetar aprobat” a explicat Luciana Balteş, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Sabin Luca a explicat joi cum stau lucrurile. El afirmă că depăşirea a fost determinată de faptul că a angajat un paznic la Muzeul de Farmacie, deoarece acolo sunt ierburi care ar putea să „ispitească” pe cei ce consumă plante etnobotanice.

„Într-un an când au început nebunia cu etnbotabicele şi au legalizat consumul eu am intrat în panică pentru că noi avem muzeul de farmacie avem colecţia Haneman, prima colecţie hemeopată din Europa centrală. Până atunci nici nu m-am gândit că este un pericol această colecţie cu ierburi. Noaptea nu aveam pază acolo şi de aceea am angajat un paznic”, a explicat directorul de la Brukenthal.

Click pe SIBIU.ADEVARUL.RO pentru ultimele noutăţi de la Sibiu

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro sau sună-ne la 0369.809.113

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite