Copilul accidentat la Richiş a murit (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La faţa locului s-a deplasat ambulanţa de la Mediaş pentru a acorda primul ajutor. Din păcate, copilul s-a stins din viaţă.

CITIŢI ŞI:

VIDEO - Braconieri sibieni prinşi în flagrant la vânătoare de căprioare

Agenţi sibieni de la Rutieră scoşi din uniformele de poliţişti

Pocurorii sibieni audiază 20 de traficanţi şi consumatori de droguri

Copilul, în vârstă de doar 8 ani, a fost lovit de un autocamion vineri după-amiaza, în timp ce ieşise cu bicileta la plimbare. Evenimentul auto a avut loc într-o localitate din apropiere de Dumbrăveni. Băieţelul primise bicicleta în chiar dimineaţa acelei zile, drept cadou pentru rezultatele la învăţătură.

 „Accidentul s-a produs pe drumul judeţean 141B, în interiorul localităţii Richiş, pe podul de peste pârâul Valea Richişului. Un minor în vârstă de 8 ani, care se deplasa pe bicicletă, dinspre Biertan înspre Richiş, s-a dezechilibrat şi a fost acroşat cu roata stânga spate de un autocamion care circula din sens opus. În urma accidentului, a reuzultat decesul minorului, iar pe numele conducătorului auto a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă“, a spus Adela Negoi, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

O ambulanţă a mers imediat la faţa locului, pentru a acorda îngrijirile medicale. Şi poliţia s-a deplasat în zonă pentru a face cercetări şi pentru a determina cauzele accidentului. Din păcate, după o oră de încercări de resuscitare, medicii au fost nevoiţi să constate decesul copilului.

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite