Cei mai buni artizani handmade din ţară se reîntorc la Sibiu, în Piaţa Mică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea mai „friguroasă” ediţie ArtBoutique va avea loc în perioada 7 – 9 decembrie în spaţiul deja consacrat, respectiv Galeria Habitus din Piaţa Mică, la subsolul Bisericii Romano-Catolice din Sibiu. 25 de artişti şi-au făcut deja inventarul produselor de sezon şi s-au înscris la cea de-a 12 ediţie ArtBoutique.

Listele de înscriere rămân deschise până în data de 25 noiembrie, pe site-ul www.artboutique.org. Anul acesta vor fi acceptate doar produsele realizate manual care se înscriu într-una din următoarele categorii: design vestimentar, bijuterii, accesorii, ceramică pictată, sticlă pictată, lumânări parfumate, agende, jurnale, felicitări, produse tricotate, origami, obiecte decorative, cosmetice homemade, produse bio, articole pentru copii. Organizatorii îşi rezervă dreptul de a selecta participanţii în funcţie de calitatea şi frumuseţea produselor. Numărul maxim de locuri oferite expozanţilor este de 35.

Concurs pentru artişti

În aşteptarea zăpezii, special pentru această ediţie de iarnă, organizatorii ArtBoutique au pregătit un concurs pentru cei pasionaţi de arta handmade: amatori sau cu experienţă, expozanti sau doar simpatizanti. “Fulg de nea” este tema concursului desfăşurat exclusiv pe Facebook. Bijuterii, obiecte delicate, simple, ţinute lejere, decoraţiuni de Crăciun şi orice alte creaţii sclipitoare pot fi înscrise în concursul pentru marele premiu, o maşină de cusut profesională.

Surprize pentru vizitatori

Pe lângă călătoria în târâmul bunului gust cu care vizitatorii tradiţionali ai târgului s-au obişnuit deja, în cadrul acestei ediţii ArtBoutique publicul va fi răsfăţat cu delicatese de sezon oferite de partenerii evenimentului iar vizitatorii vor asista la demonstraţii făcute de artişti plastici consacraţi. Cei care doresc să experimenteze arta handmade o pot face în cadrul atelierelor de creativitate Artworks.


 

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite