Ofertă inedită la Sibiu: City break pentru Târgul de Crăciun

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Targul de Craciun se deschide pe 24 noiembrie - Foto Arhiva Adevărul
Targul de Craciun se deschide pe 24 noiembrie - Foto Arhiva Adevărul

Turiştii care trec pragul fostei capitale culturale europene au parte de o ofertă inedită. Un hotel din oraş a lansat “Sibiu Christmas Market Break”, pachet care include două nopţi de cazare în week-end, ghidaj gratuit într-o limbă de circulaţie internaţională prin Târgul de Crăciun şi centrul istoric al oraşului, un ski pass de o zi şi un cadou surpriză.

Pachetul este valabil de doar în week-end-uri, între 24 noiembrie şi 26 decembrie, şi costă 69 de euro, preţ în care intră o cameră dublă închiriată pentru 2 nopţi,  ghidaj în limbile engleză, franceză sau germană prin Târgul de Crăciun şi centrul istoric al Sibiului, ski pass de o zi la Arena Platoş, în staţiunea Păltiniş, şi un cadou surpriză. 

Târgul de Crăciun se deschide pe 24 noiembrie

Anul acesta, târgul de Crăciun din Piaţa Mare a Sibiului se va deschide pe 24 noiembrie, şi va reuni 65 de căsuţe. Expozanţi din toate colţurile ţării vor aduce la Sibiu, timp de o lună de zile, produse felurite, de la cadouri tradiţionale la tot felul de bunătăţuri specifice sărbătorilor de iarnă. Iar cât timp vizitatorii îşi vor căuta cadoul potrivit pentru cei dragi vor putea gusta frigărui din fructe trase în ciocolată, clătitite cu bucăţi de fructe sau delicioasele produse ale gastronomiei maghiare, prezente şi la CibinFest 2012.

Sibienii vor putea alege dintre miile de produse expuse în târg lumânări sculptate manual, globuri din FiMo, accesorii şi obiecte decorative din fier forjat, blănuri şi accesorii din blană, ceaiuri deosebite în cutii cadou şi jucării din materiale ecologice. Iar Târgul de Crăciun din acest an va ocupa o suprafaţă totală de 5.000 de metri pătraţi.

Copiii sunt aşteptaţi în Atelierul lui Moş Crăciun

Din programul cultural nu lipsesc nici în acest an concertele de colinde, mai multe formaţii şi ansambluri urmând să concerteze pe scena ce va fi amenajată în centrul oraşului.

Atelierul lui Moş Crăciun, principalul punct de atracţie pentru cei mici la ediţia trecută, îi aşteaptă din nou pe tinerii meşteşugari în atelierele lui Moş Crăciun. Atelierul va fi amenajată în zona din faţa bradului. Ca o noutate faţă de atelierele din anul precedent, anul acesta, cei mici vor putea învăţa cum se fac lumânările, după metodele şi tehnicile tradiţionale. Tot pentru cei mici, anul acesta va fi adus în Piaţa Mare un carusel nou, fabricat special pentru Târgul de Crăciun din Sibiu. 

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite