Cea de-a şasea ediţie a concursului internaţional de dans clasic şi contemporan are loc în această lună la Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
dans sibiu

Cea de-a şasea ediţie a Concursului Internaţional de Dans Clasic şi Contemporan va avea loc la Sibiu, în perioada 21-24 martie, fiind aşteptaţi să participe dansatori din toate colţurile lumii.

Succesul ediţiilor anterioare a avut ca rezultat în anul 2012 afilierea acestui eveniment sibian la cea mai mare competiţie de dans din lume – World Ballet Competition USA, evenimentul de la Sibiu constituindu-se ca etapă în această prestigioasă manifestare.

Dansatori din toate colţurile lumii sunt aşteptaţi la Sibiu pentru a participa la acest concurs. Acesta se va desfăşura pe trei secţiuni: juniori, intermediari şi avansaţi. Fiecare dansator va prezenta juriului mai multe dansuri, pentru a-i fi evaluate calităţile. Cel mai bun dansator desemnat de juriul de la Sibiu va primi un premiu în bani şi se va califica la finala concursului care va avea loc în Statele Unite ale Americii în perioada 10-15 iunie.

Concursul se va încheia duminică, 24 martie, la ora 19, cu o Gală de Balet în cadrul căreia câştigătorii concursului şi invitaţi speciali din străinătate vor prezenta publicului momente de dans clasic. De asemenea, în această seară specială vor fi premiaţi câştigătorii.

Accesul publicului în sala de spectacole la probele concursului din cele trei zile este gratuit. Pentru Gala de Balet au fost puse în vânzare bilete cu preţul de 10 lei şi respectiv 5 lei – preţ redus, acestea putând fi achiziţionate de la Casa de Cultură a Sindicatelor, de luni până vineri, între orele 11 şi 17.
 

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite