Cazare Cârţoşoara: cât costă câteva zile de vacanţă în cea mai frumoasă comună sibiană de la poalele Făgăraşilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Comuna Cârţoşoara şi Valea Cârţişoarei sunt alese pentru vacanţă în special de turiştii care vor să viziteze Transfăgărăşanul şi Bâlea Lac, dar şi de iubitorii muntelui care vor să facă drumeţii în masivul Făgăraş.

CITEŞTE ŞI:

Cazare Păltiniş: vezi cât costă o vacanţă în cea mai cunoscută staţiune montană din judeţul Sibiu

Cabana Păstrăvul spre exemplu este clasificată cu 3 margarete, se află la poalele munţilor Făgăraş, la doar 20km de Lacul Bâlea. O cameră aici costă 100 de lei de persoană pe zi.

Pensiunea Europa Transfăgărăşan are de asemenea 3 margarete şi se află într-o zonă mirifică, la marginea pădurii de brazi. Cazarea aici într-o cameră single costă 100 de lei pe zi, camera triplă costă 150 de lei iar apartamentul 200 de lei pe zi.

Vila Casa Popa păstrează aceleaşi standarde înalte de cazare şi oferă spre închiriere camere la preţuri similare cu cele de mai sus.

Pensiunea Casa Moşului se află chiar pe malul pârâului Cârţişoara şi oferă spre închiriere camere single cu 150 de lei pe noapte, camere duble tot cu 150 de lei pe noapte şi o cameră triplă cu 210 lei pe noapte.

Nici pensiunea Dealu' Morii nu se lasă mai prejos în ceea ce priveşte peisajele şi aşezarea geografică. Aici catarea costă între 50 şi 90 de lei pe noapte şi la cerere gazda poate asigura micul dejun.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite