Cauza incendiului care a mistuit radarul poliţiei pe DN 1, o necunoscută. Paguba depăşeşte  90.000 de lei, iar aparatura radar este mai scumpă decât maşina

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pompierii n-au stabilit nici până acum din ce cauză a izbucnit incendiul care a mistuit o maşină de radar neinscripţionată a Poliţiei Sibiu, pe DN 1.

IPJ Sibiu a stabilit valoarea pagubelor în cazul maşinii dotată cu aparatură radar care a ars într-un incendiu, pe DN 1, în data de 29 august. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Sibiu, Luciana Balteş, prejudiciul total este de 93.870,37 lei, din care 40.959,77 de lei reprezintă valoarea maşinii iar restul, valoarea aparaturii radar montată pe aceasta. 

Cât priveşte cauza izbucnirii incendiului, aceasta nu a fost stabilită nici până la această oră. ”Cauza este în curs de stabilire, probabil că se va face o expertiză”, spune Silviu Albişor, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă. 

Mistuită de flăcări

Pe 29 august, un autoturism Logan de culoare galbenă, aparţinând Poliţiei Sibiu, neinscripţionat, pe care eram montată aparatură radar, a ars complet pe DN 1, între localităţile sibiene Săcel şi Sălişte.

În maşină era un singur poliţist care însă nu a păţit nimic, ieşind din autoturism când a văzut că din acesta a început să iese fum. De altfel, poliţistul este şi cel care a anunţat incendiul la 112.

Vă mai recomandăm: 

GALERIE FOTO Familie distrusă într-un accident rutier, la Sibiu. Un poliţist şi fiica lui de 13 ani au murit, soţia şi fiul său sunt în stare gravă la spital

VIDEO FOTO Accident spectaculos la Sibiu. Un bărbat s-a dat cu maşina peste cap pe strada Andrei Şaguna

FOTO VIDEO Accident grav cu o ambulanţă în misiune, la Sibiu

  

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite