Baze sportive ultra moderne la o aruncătură de băţ de Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei localităţi îşi amenajează baze sportive cu nocturnă şi dotări ultra moderne în acest an.

CITIŢI ŞI:

Market şi servicii funerare în CT 11 de pe Siretului

Sibiul investeşte 90 de milioane anul acesta în transporturi şi infrastructură

Cluburile sportive care activează  în municipiul Sibiu ar putea în curând să facă naveta pentru pregătire şi antrenamente, la Gura Râului, Şeica Mare şi Sălişte. Asta pentru că  în comunele aflate la câţiva kilometri de capitala judeţului se vor amenaja complexe moderne pentru practicarea sporturilor în aer liber. Numai puţin de 125.000 de euro investeşte primăria din Gura Râului, prin fonduri de la Guvern, ca să facă un teren de fotbal cu gazon încălzit şi nocturnă.

„Acolo va fi făcut şi un minicomplex de practicare a baschetului, handbalului, tenisului de câmp şi dotat de asemenea cu instalaţie de nocturnă şi vestiare ultra-moderne, dar şi săli de refacere, saună şi masaj”, a explicat primarul Duţu Ioan. Terenul de fotbal va fi omologat oficial pentru disputarea de meciuri de liga 2 şi 3. Investiţii de aceeiaşi anvergură se fac în acest an şi la Şeica Mare, acolo unde vor fi investiţi 500.000 de lei pentru o bază sportivă cu stadion cu nocturnă. Şi la Sălişte se amenajează un teren cu gazon artificial, un teren de sport pentru minifotbal, hanbal si tenis de camp, dotate cu nocturnă. Investiţia este aici de aproximativ 800.000 de lei.

Lucrările vor fi demarate imediat ce vremea de afară va permite acest lucru. Interesant este că în municipiul Sibiu nu există funcţional niciun teren de fotbal la dimensiuni normale, care să aibă instalaţie de noctrună.

"Municipiului Sibiu nu i-a fost alocată în 2010 sau 2011 nici o sumă pentru construirea de baze sportive”, a explicat Mirela Gligore de la Biroul de Presă al Primăriei Sibiu.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro

Pentru ultimele noutăţi de la Sibiu, click pe imaginea de mai jos:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite