Aproape 400 de joburi oferite la Bursa locurilor de muncă pentru studenţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În cadrul bursei locurilor de muncă pentru studenţi organizată miercuri, 8 iunie 2011, de către Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu, persoanele care doresc să se angajeze au de ales dintr-un număr de peste 285 locuri de muncă puse la dispoziţie de 14 agenţi economici din judeţ.

CITIŢI ŞI:

Bursa locurilor de muncă pentru studenţi se ţine în 8 iunie

Fraţii Buzoianu aduc firma Retrasib Sibiu pe Bursă

Sibiul este singurul oraş din România cu trei stele în ghidul verde Michelin

Acţiunea are loc la sediul Facultăţii de Inginerie Hermann Oberth din Sibiu, stradă Emil Cioran  nr. 4 începând cu oră 9.00.

În cadrul acţiunilor întreprinse de A.J.O.F.M Sibiu în vederea identificării locurilor de muncă vacanţe au fost trimise invitaţii unui număr de 45 agenţi economici din judeţ. Dintre aceştia au confirmat deja participarea la bursă 14, care au pus la dispoziţie 285 locuri de muncă vacanţe. Printre meseriile cele mai solicitate se numără inginer de sistem software, inginer mecanic, programator producţie, manager marketing, tehnician operator, agent marketing, operator confecţioner, operator calculator  şi altele.

„Participarea la această acţiune este gratuită atât pentru firmele care doresc să facă angajări, cât şi pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă”, se arată într-un comunicat al AJOFM Sibiu.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite