UPDATE Delapidare la Apaserv Satu Mare. Consilierul juridic al societăţii, Daciana Filip, arestată la domiciliu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Procurorii au efectuat o percheziţie la domiciliul consilierului Daciana Filip   FOTO  arhivă
Procurorii au efectuat o percheziţie la domiciliul consilierului Daciana Filip   FOTO  arhivă

Procurorii sătmăreni efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni de săvârşire a unor infracţiuni de delapidare în dauna societăţii Apaserv. Consilierul juridic Daciana Filip ar fi ridicat din conturile societăţii, prin casierie, 200.000 de lei, motivând că ar fi vorba despre taxe de timbru pentru procesele în care a reprezentat Apaserv.

UPDATE Judecătoria Satu Mare a dispus ca Daciana Filip să fie arestată la domiciliu.

UPDATE Percheziţia a fost făcută acasă la consilierul juridic al operatorului regional de apă potabilă şi canalizare Apaserv Satu Mare, Daciana Filip, acuzată că a delapidat societatea cu suma de 200.000 de lei, motivând că ar fi vorba despre taxe de timbru pentru procesele în care a reprezentat societatea.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni de săvârşire, în perioada 2013-2104, a unor infracţiuni de delapidare în dauna societăţii Apaserv Satu Mare.

Prim procurorul Florin Dorin Betea informează că, în cursul zilei de ieri, ca urmare a obţinerii tuturor autorizărilor legale de la instanţa competentă, a fost efectuată o percheziţie la domiciliul unei persoane fizice din Satu Mare.În cauză procurorii au beneficiat de sprijinul de specialitate al Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Satu Mare.

Vă recomandăm şi

FOTO Fostul director al Şcolii Profesionale din Daneţi, reţinut într-un dosar de delapidare

Părintele Andrei, alias vedeta travesty Cecille Del Sol, dat în urmărire naţională şi internaţională după ce a fugit cu banii unei mănăstiri din Sălaj

Un fost consilier judeţean din Satu Mare, în prezent consilier juridic la Apaserv, acuzat că a furat 200.000 de lei

Satu MarePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite