Un bebeluş mort a fost găsit la ghena de gunoi a unui bloc din Carei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cadavrul nou născutului a fost descoperit de un om al străzii. Ulterior oamenii legii au descoperit aproape de ghena de gunoi şi placenta mamei, semn că bebeluşul a fost născut viu.

Un caz de-a dreptul şocant a fost scos la lumină astăzi, 29 Martie, la Carei. Un om a străzii a fost cel care a dat alerta şi a pus pe jar autorităţile.

Omul căuta de mâncare într-un tomberon din spatele blocurilor din cartierul Mihai Viteazu II din Carei, câd a dat peste trupul neînsufleţit al unui nou născut. Oamenii legii au fost alertaţi imediat şi s-au prezentat la faţa locului, unde au izolat perimetrul şi au început cercetările. De la ora 9, oră când s-a făcut descoperirea, tot oraşul a fost în alertă, întrebându-se cine a putut face acest gest lipsit de sentiment.

În primă fază oamenii legii au apelat la ajutorul oamenilor pentru a reuşit să obţină mai multe informaţii despre caz şi să afle dacă bebeluşul a fost născut viu sau mort. În urma cercetării mai atente la faţa locului s-a ajuns la concluzia că bebeluşul a fost născut viu, fiind găsită în apropiere şi placenta mamei. Acesta a murit ulterior,după ce a fost aruncat la gunoi, afirmă surse judiciare. 

Satu MarePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite