Un adolescent de 15 ani din Satu Mare a furat maşina tatălui şi s-a răsturnat. Testele au ieşit pozitive la substanţe psihoactive

0
0
politie politist

Un adolescent de 15 ani a furat maşina tatălui său şi s-a răsturnat cu ea, nefiind însă rănit. Testele făcute de poliţişti au ieşit pozitive la substanţe psihoactive.

IPJ Satu Mare anunţă că a fost sesizat, luni dimineaţă, de producerea unui eveniment rutier pe o stradă din municipiu.  

`Un tânăr de 15 ani, din Satu Mare, ar fi sustras un autoturism aflat în proprietatea tatălui său, pe care ulterior l-ar fi condus pe strada Careiului, iar la sensul giratoriu al variantei de ocolire a municipiului, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi s-ar fi răsturnat. În urma producerii evenimentului rutier, au rezultat doar pagube materiale, fără victime omeneşti”, au transmis poliţiştii.  

Aceştia au constatat că persoana în cauză nu posedă permis de conducere de nicio categorie. 

`Fiind supus testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost negativ, însă la efectuarea unui test rapid pentru detectarea substanţelor psihoactive, rezultatul a fost pozitiv. Tânărul a fost condus la Spitalul Judeţean Satu Mare, unde i-au fost prelevate mostre biologice pentru stabilirea prezenţei alcoolului sau a unor substanţe psihoactive în organism”, au mai precizat poliţiştii.  

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt în scop de folosinţă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influenţa substanţelor psihoactive. 

Satu Mare


Ultimele știri
Cele mai citite