Trei maşini implicate într-un accident în centrul oraşului. Un copil a ajuns la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un accident de circulaţie care a avut implicate trei autoturisme a îngreunat circulaţia în centrul oraşului în după masa zilei de vineri. În urma accidentului un copil care se afla în prima maşină a ajuns la spital acuzând dureri la gât.

Un accident de circulaţie în care au fost implicate trei maşini a avut loc în această după masă în faţa magazinului Unicarm din centrul municipiului Satu Mare. Din primele cercetări se pare că vinovat de accident s-ar face cel de-al treilea şofer, al unui automobil Opel, care nu a păstrat distanţa regulamentară faţă de autoturismul BMW din faţa lui, pe care l-a lovit violent şi l-a proiectat într-un Renault, oprit la semafor.

Cel mai şifonat a iesit din tot accidentul şoferul Opelului, care şi-a spart întreaga faţă de la maşină. Cele trei maşini, două cu numere de Austria şi unul cu numere de Italia, au fost toate avariate iar şoferii lor au fost testaţi de poliţişti cu aparatul etilotest.

În accident a fost rănit şi un copil, acesta afându-se în prima maşină. Copilul a acuzat dureri la gât, motiv pentru care a fost transportat la spital.

„Toţi trei copiii au scaune pentru copil în spate, ceilalţi doi nu au păţit nimic. El poate a stat altfel şi s-a lovit la gât. După accident zicea că îl doare gâtul în spatela ceafă şi a început să plângă. L-au dus la spital”, afirmă tatăl copilului, şofer al primei maşini implicate în accident.

Circulaţia în zonă a fost mult îngreunată de cele trei maşini care au rămas imobilizate, bmw-ul prins la mişloc nemaipornind după impact. Coada de maşini s-a întins pe întreaga strada Ştefan Cel Mare, şoferii agitaţi claxonând încontinuu.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite